Одбојкаши Војводине НС семе у Крагујевцу (субота 18.30)

НОВИ САД: Прву половину мини-лиге за првака одбојкаши Војводине НС семе завршили су са четири победе, уз само један изгубљен сет, и  минималним поразом од Црвене звезде.
1
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Пред почетак другог дела доигравања имају четири тријумфа и 13 бодова више од најближег пратиоца - Звезде. Јасно је да актуелном шампиону треба још једна победа како би и оверио прво место за полуфинале плеј-офа и предност домаћег терена. Раднички из Крагујевца стоји између црвено-белих и 21. победе у сезони.

Ипак, без обзира на доминантно место на табели, играчи Војводине ће максимално озбиљно приступити увек неугодном ривалу на домаћем терену. Непознато је да ли ће шеф струке актуелног шампиона Синиша Гавранчић комбиновати састав пошто је раније рекао да ће се стална постава, која ће изнети изазове до краја сезоне, знати крајем фебруара.

- Почиње други део мини-лиге у којем и ми мало мењамо начин рада. На почетку смо појачали кондициони део, повећали обим и број тренинга, док ћемо сада више пажње да обратимо на техничко-тактичке детаље. Мало ћемо смањити број и време тренинга, док ће интезитет остати исти. Цео тај процес има само један циљ, да будемо најбољи када то буде најважније – рекао је Гавранчић и додао: – На гостовање у Крагујевац идемо максимално опрезни и спремни. Раднички има искусну и неугодну екипу, показује да је у успону форме, што је и потврдио победом у Пожаревцу. Јасно је да само одговорном и добром игром можемо до бодова. Сви су спремни, сем Симића који је још на поштеди.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести