Одбојкаши Војводине савладали Спартак у Суботици

Губитком трећег сета одбојкаши Војводине НС семе само су закомпликовали и одужили пут до важног тријумфа над Спартаком у четвртом колу Суперлиге.
FPH 5394
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Шампион се вратио у победнички ритам пошто је после славља над истоименим клубом из Љига у Купу Србије пре само три дана и у првенству дошао до истог успеха. С великим очекивањима се пратила ова утакмица јер су Суботичани до сада били, уз Црвену звезду, једини непоражени, док су у Вошу биле упрте све очи због два везана пораза од вечитих ривала.

Протутњали су црвено–бели до вођства од 2:0, јер су играли концентрисано, уз препознатљиву одбрану и овог пута разноврсње у нападу. Као да су, слично претходном дуелу са Љижанима, опуштеније приступили трећем сету, мислећи да је посао одрађен до краја. Спартак је у тим тренуцима био бољи, али већ су се ствари потом вратиле на своје место. Воша је поново диктирала ритам и упркос резултату 23:25 у четвртом сету, није било дилеме око тога ко ће га добити. Новосађани су сада на скору од две победе и исто толико пораза, али оно што посебно радује јесте излазак из резултатске кризе, која је, очигледно на кратко, пољуљала шампиона.

К. Б.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

 Спартак – Војводина НС семе 1:3 (20:25, 21:25, 25:20, 20:25)

СУБОТИЦА: Хала спортова „Дудова шума“, гледалаца: 150, судије: Цветковић, Баланџић.

СПАРТАК: Миловић, Марковић, Јунгић 9, Томчић 1, Пеић, Лечић 3, Вуликић 2, Несторовић, Колунџић, Дулић, Коне 20, Павловић 3, Жугић 15, Тумбас 7.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 15, Л. Чубрило 1, Бајандић, Вујовић, Зечевић 1, Негић, Рудић, Мигел 7, Н. Чубрило 10, Мишковић, Вилимановић, Парапунов 26, Мехић 12, Бошњак.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести