Одбојкаши Војводине славили у првом од два дербија с Црвеном звездом

Максималном победом над Црвеном звездом, одбојкаши Војводине НС семе побегли директном ривалу на већу дистанцу и готово да може да се каже да су осигурали прво место до плеј-офа.
Odbojkasi Vojvodine NS seme
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Одиграло је актуелни шампиона веома добро, пре свега одговорно, те у свим сегментима надиграо највећег ривала у првенственом мечу.

Ипак, добро се зна да је тај дуел био само загревање пред сутрашњи сусрет у реваншу полуфинала Купа Србије (у првом славили Београђани 3:1), а тада ће Новосађанима требати максимална победа за директан пролаз.

Другу победу је повезао Синиша Гавранчић од када је промовисан за шефа стручног штаба црвено-белих.

„Ово је био дерби две екипе које су до сада највише показале у првенству. Одлично су момци одиграли, имали смо три потпуно различита сета, први смо добили надмоћно, у другом је био егал до средине и трећи, када смо из минуса смо дошли до победе. Посебно ми је драго што се момци нису предавали у трећем сету. Знамо да нам предстоји још важнији меч сутра, тако се и спремамо. Идемо да победимо и пласирамо се у финале Купа“, рекао је Гавранчић.

Своје лепо вече имао је и млади Павле Перић, који је још једном оправдао указано поверење.

„У вечитом одбојкашком дербију, састале су се две најбоље екипе. Задовољан сам како смо ушли у меч, без респекта. Трећи сет смо лошије кренули, али када је било тешко показали смо се као прави тим, окренули ситуацију и завршили меч. Ово је права позивница за навијаче да дођу да нас подрже сутра. Биће тешко, али смо спремни за то, а ако опет будемо били тим остварићемо циљ“, поручио је Перић.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести