Одбојкаши Војводине угостили новосадску и децу с Косова

Удружење грађана Нови Сад, на челу са Гораном Бајшанским, традиционално организује акцију “Свим срцем за осмех детета”, у коју се укључио и Одбојкашки клуб Војводина НС семе.
Deca s Kosova
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Деца с Косова тренутно бораве код вршњака из Новог Сада, а све заједно су их, у малој сали Спенса, угостили тренери, играчи, менаџмент и чланови млађих селекција актуелног шампиона. Црвено–бели су с домаћим ђацима и основцима из Доње Гуштерице (општина Липљан) играли одбојку, дружили се, разменили утиске и поклонили 12 одбојкашких лопти и мрежу. За специјалну успомену на једној лопти потписали су се сви играчи и тренери.

„Хвала Одбојкашком клубу што се прикључио акцији и организовао дружење. За децу је то велика част, ново искуство, испунили смо им жељу да се упознају са идолима и врхунским спортистима. Четврту годину заредом организујемо ову посету и заиста смо задовољни оним што чинимо. Наша је тежња да ујединимо децу, да школарцима с југа Србије покажемо да нису сами и да им омогућимо тих неколико дана уживања и опуштања“, рекао је председник Удружења грађана Нови Сад Горан Бајшански.

Одбојкашки клуб Војводина НС семе је осим поклоњених лопти, обезбедио и донацију како би се деца што лепше провела у Новом Саду.

„Задовољство нам је што смо учествовали у овој акцији и увек се трудимо да помогнемо деци, али и да им приближимо чари одбојке. Желим да захвалим и нашој деци која су угостила вршњаке, као и Удружењу грађана Нови Сад, које организује овако лепу акцију“, истакао је генерални директор клуба Никола Салатић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести