Одбојкашице Инђије освојиле треће место у Првој Б лиги

Одбојкашице Инђије као дебитакиње у Првој Б лиги  освојиле су високо треће место, с тим што је остао утисак да су пропустиле прилику да се пласирају у виши ранг.
odbojkasice indjije
Фото: Dnevnik.rs

Одбојкашке ученице професорке физичког васпитања Јоване Катарић (тренер са А лиценцом) забележиле су 18 победа и четири пораза и приказаним партијама најавиле да ће идуће сезони с правом јуришати у виши ранг.

„Најстарија у екипи је  23-годишња Футожанка Теодора Радуловић и само она није из Инђије. Имамо и петнаестогодишњакиња а комплетну екипу карактерише дисциплина, одгворност и велика жеља за спортским напредком.Презадовољни смо постигнутим у овој сезони, а да ли ћемо у наредној озбиљно размишљати о вишем рангу одличићемо у договору са клупским челницима“, каже тренер Јована Катарић.

Јелена Попадић, Дарија Живковић, Данијела Чалић, Миомирка Катић, Татјана Марковић, Анђела Дубачкић, Јована Тривун, Маја Стојановић, Ленка Матић, Марија Милосављевић, Марија Орлић, Сара Вучић, Маша Калинић и Теодора Радуловић марљиво тренирају и верују да ће у новој сезони играти још боље и атрактивније, а на управи је да им омогући да покушају да се палсирају у квалиетније такмичење.

Текст и фото: Д. Вићентић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести