Одбојкашице Србије наступ у Лиги нација почињу у Италији

ЛОЗАНА: Женска одбојкашка репрезентација Србије биће домаћин домаћин 8. групе другог викенда Лиге нација одбојкашицама Холандије, Тајланда и Сједињених Америчких Дража у дворани Чаир у Нишу.
odbojka
Фото: freeimages.com, ilustracija

Како је саопштила је Светска одбојкашка федерација (ФИВБ), актуелни светски и европски шампион, биће домаћин од 26. до 28. маја, а у оквиру првог викенда (19 - 21. мај) Србија ће играти у 3. групи у дворани Пала Џорџ у италијанском Монтикјарију са домаћином, Турском и Пољском.

Трећег викенда, од 2 . до 4. јуна, Србија ће играти у 11. групи у Макао Форуму у Макау са домаћином Кином, Бразилом и Белгијом.

Током четвртог викенда (9 - 11. јун) изабранцие Зорана Терзића играће у 14. групи у Уфа Арени у Уфи, у Русији са домаћином, Корејом и Канадом.

Последњег петог викенда од 16. до 18. јуна, а Србија ће гостовати у Тојами у Јапану у 20. групи, а ривали ће јој још бити Немачка и Доминиканска Република.

Сви мецеви Лиге нација у конкуренцији одбојкашица играће се од уторка до цетвртка, а финални турнир ће се одиграти од 1. до 5. јула у Кини.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести