Одбојкашице Срема пласирале се у Суперлигу

Довољно је било свега 14 кола и исто толико победа одбојкашицама Срема из Сремске Митровице да заврше посао и да се пласирају у Суперлигу.
Промо/М. Ристић/Одбојкашице Срема
Фото: Промо/М. Ристић/Одбојкашице Срема

Прошле сезоне елита има је измакла у последњем колу, али ове су изабранице тренера Владимира Каприша одиграле без грешке и оправдале звање највећег фаворита за пласман у најјачи ранг.

Максималном победом, осмом у низу, у Београду над првим пратиоцем Радничким завршиле су Сремице посао и математички обезбедиле промоцију у елиту.

- Одиграли смо сјајно до сада и веома и је драго што ћемо наредне сезоне бити чланови Суперлиге. То је била жеља свих нас у клубу, па и локалне самоуправе, која нам је безрезервно помогла да имамо сјајне услове и остваримо жељени резултат. С неколико искусних појачања смо заокружили екипу пред почетак такмичења, али смо пуно радили. Већ се размишља о следећој сезони, сигурно ћемо се појачати како бисмо опстали и постали стабилан суперлигаш, али гледамо и на млађе категорије и имамо неколико сјајних одбојкашица које ће бити пребачене у прву екипу. Ко зна, следеће сезоне или оне тамо Срем би могао да заигра и на европској сцени  – рекао је тренер Владимир Каприш.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести