Одбојкашки прволигаш Нови Сад дочекује Пазовчане

Одбојкаши Новог Сада у оквиру 8. кола Прве лиге, од 20 часова у Спенсу, дочекују Јединство из Старе Пазове.
odbojkasi novog sada
Фото: ОК Нови Сад

У војвођанском дербију домаћин ће тражити пут до нових бодова и за то ће сигурно бити изузетно мотивисан како би поправио утисак из прошлог сусрета у ком је доживео пораз у Параћину од Борца – 2:3.

– Ми смо квалитетнија екипа од Параћина и није смела да се догоди ни тесна победа, а камоли тај тесан пораз. Више немамо права на киксеве, сви клредити су потрошени – поручио је шеф стручог штаба Новог Сада Миливоје Радосављевић.

Плаво–белима је то био други неуспех у сезони. Први су доживели на домаћем терену када је од њих, такође после пет сетова, бољи био лидер на табели Таково Металац из Горњег Милановца. У осталим сусретима питање победника није се постављало. Домаћина данас очекује нова прилика да узме цео плен, а у табору Новосађана чврсто се верује у победу.

– Јединство је добра екипа са дугогодишњим суперлигашким искуством. Имају пар играча који су више играли у Суперлиги него неки наши млади момци и у овој Првој. Ми не бежимо од улоге фаворита, имамо квалитет, који треба да покажемо на терену. Верујем у тријумф над Пазовчанима – оптимиста је Радосављевић.

Тренер Новог Сада има на располагању све играче, једино је од прехладе ровит Тривунић.

К. Б.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести