Одржана редовна Скупштина Одбојкашког савеза Србије

Редовна Скупштина Одбојкашког савеза Србије одржана је данас преко платформе за састанке (Google Meeting) због епидемиолошке ситуације у Србији и мера Владе Србије.
OSS
Фото: Dnevnik.rs

У раду Скупштине је учествовало 48 од 50 делегата. Зоран Гајић, председник ОСС, отворио је заседање Скупштине, чији рад су из просторија ОСС заједно посматрали Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Ђула Мештер, први потпредседник ОСС, Јелена Николић, потпредседник ОСС и Драгутин Ћук, технички директор ОСС. Скупштином је председавао Петар Богуновић, председник ОСВ.

Скупштина ОСС је извршила верификацију делегата, а затим је уследио извештај Надзорног одбора за 2019, као и усвајање финансијског извештаја за 2019. Разматран је и финансијски план за 2020.

Делегати Скупштине ОСС су једногласно донели одлуке о изменама и допунама Статута ОСС, а усвојен је и пословник о раду Скупштине ОСС.

Зоран Гајић, председник ОСС, информисао је делегате о резултатима оствареним од претходне седнице Скупштине ОСС, као и о плановима за наредни период.

Делегати су једногласно донели све одлуке на данашњој седници Скупштине Одбојкашког савеза Србије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести