ОК ВОЈВОДИНА: Менаџерска агенција ствара проблеме

НОВИ САД: На ванредној седници Управног одбора ОК Војводина НС семе једногласно је донета одлука да клуб убудуће може да остварује сарадњу искључиво с реномираним менаџерским агенцијама и да то тело има право да суспендује или у потпуности прекине сарадњу са агенцијама које својим активностима наносе штету.
1

У складу с тим, такође једногласно, донета је и одлука да ОК Војводина прекида сваки вид сарадње са агенцијом „Ројал Волејбал“ и Миомиром Красићем, власником и водећим менаџером агенције.

Донете одлуке на седници Управног одбора образложене су ставовима да врхунски спортски колектив каква је ОК Војводина, треба и мора да сарађује с партнерима истог реномеа, а да је наведена агенција, односно њен власник, својим непрофесионалним односом у више наврата показала да не заслужује да се сврста у ред партнера  клуба по било ком основу.

Прекид сарадње с поменутом агенцијом је први тако драстичан случај који најречитије говори да се у ОК Војводина изузетно води рачуна о поштовању пословне етике.

На седници УО којом је председавао председник Драгољуб Збиљић је истакнуто да је Војводина увек спремна на сарадњу са одбојкашким менаyерским агенцијама, које држе до основних правила пословања и да је та сарадња не само потребна већ је и  добро дошла.

„ОК Војводина са мном на челу у потпуности ће поштовати  организациону структуру клуба и стручни штаб иза којег у потпуности стојимо. Менаyери који мисле да су изнад институције клуба какав је Одбојкашки клуб Војводина увек ће добити оштар и јак одговор као што је у овом случају. Господин Красић је својим деловањем према играчу који носи боје Војводине директно радио на штету нашег клуба и с њим се прекида свака даља сарадња и то једногласном одлуком УО. Војводина је клуб високог реномеа са озбиљним циљевима и не може дозволити да сличне ситуације утичу на дестабилизацију екипе“, рекао је председник УО Драгољуб Збиљић.

М. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести