ОС С уз помоћ државе обезбедио клубовима средства за Европу

БЕОГРАД: Председник Одбојкашког савеза Србије (ОС С) Зоран Гајић обавестио клубове који буду играли европска такмичења да ће имати покривене све трошкове везане за организацију утакмица на домаћем терену, као и трошкове путовања у иностранство.
oss
Фото: OSS

Гајић је на састанку са представницима клубова Суперлиге у обе конкуренције саопштио је да ће сви српски одбојкашки клубови учесници Европских купова наредне сезоне имати финансијску подршку Одбојкашког савеза Србије, коју је обезбедила држава Србија.

"Најважнија ствар је да ћемо уз помоћ државе успети да обезбедимо да сви клубови који играју у Европи имају покривене трошкове. Први пут смо се састали у овом формату и драго ми је што су клубови дали предлоге за унапређење лиге", рекао је Гајић за сајт ОС С после састанка.

Србија је у европским куповима за ову сезону обезбедила четири места у конкуренцији одбојкашица и три у конкуренцији одбојкаша, а једино се Војводина пријавила за Лигу шампиона, док су остали одустали од наступа на европској сцени.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести