ОСС и Банка Поштанска штедионица заједно још четири године

БЕОГРАД: Одбојкашки савез Србије (ОСС) и Банка Поштанска штедионица потписали су данас у Београду нови четворогодишњи уговор о сарадњи.

Продужетак сарадње, која траје годину дана, потписали су први човек ОСС Зоран Гајић и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојан Кекић у београдском хотелу Краун Плаза.

"Изражавам велико задовољство што смо потписали нови уговор. Спонзотство Банке Поштанске штедионице омогућује нам да у многоме помажемо клубовима и сениорским репрезентацијама. То је веома важно за развој одбојке, да се не зауставимо на овим успесима, а без Банке не бисмо могли то да урадимо", рекао је Гајић.

Он је подсетио да су 64 клуба пребацила рачуне у Поштанску штедионицу.

"Поред спортског резултата постоји и одлична економска страна са Банком Поштанска штедионица", додао је Гајић, а потом од Кекића добио дебитну картицу ПБСС.

Кекић је констатовао да је та банка урадила праву ствар наставком сарадње са ОСС.

"За кратко време вратили смо све што смо уложили у ОС С и то је велика ствар. Нема веће части него када видимо на дресу ћирилично Банка Поштанска штедионица. ОС С се домаћински понаша према свим клубовима и селекцијама", навео је Кекић.

Како је открио, сваке године ће две стране радити анекс уговора како би се, у зависности од успеха, повећавала улагања у српску одбојку.

Гајић се захвалио Кекићу и уручио му урамљену слику одбојкашица Србије из Јапана, где су освојиле титулу првака света.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести