ОСС: Завршена одбојкашка сезона, ТЕНТ и Војводина шампиони

Како је одлучено на електорнској седници, проглашени су победници прва три ранга такмичења према затеченом стању.
 Odbojka Vojvodine NS seme, Dnevnik/F. Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

БЕОГРАД: Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС донели су данас одлуку да се прекидају и сматрају окончаним такмичења у Суперлиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску 2019/2020. годину.

Како је одлучено на електорнској седници, проглашени су победници прва три ранга такмичења према затеченом стању.

ТЕНТ из Обреновца у конкуренцији одбојкашица и Војводина НС семе из Новог Сада у конкуренцији одбојкаша проглашавају се за прваке Србије, односно победнике Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2019/2020.

Донесена је и одлука о броју клубова за сезону 2020/2021, па ће у Супелиги у обе конкуренције играти по 10 екипа, у Првој и Првој Б лиги у обе конкуренције по 12 екипа, у Другој лиги у обе конкуренције по 12 екипа.

Из Суперлиге у Прву лигу у сезони 2020/2021 прелазе Спартак из Суботице у конкуренцији одбојкашица и Јединство из Старе пазове у конкуренцији одбојкаш, из Прве у Прву Б лигу Динамо из Панчева у конкуренцији одбојкашица и Младеновац у конкуренцији одбојкаша, док ће у Прву лигу из Прве Б лиге Нови Сад и Стерија из Београда у конкуренцији одбојкашица и Дубочица из Лесковца и Карадорђе из Тополе у конкуренцији одбојкаша.

EUR/RSD 117.2999
Најновије вести