ПОБЕДА ЖЕЉА ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ: Одбојкаши Воше дочекују Рибницу у последњем колу Суперлиге (18)

Велики успех је иза одбојкаша Војводине ове сезоне. У витрине су црвено–бели донели два пехара, Суперкуп и Куп Србије и оверили су плеј–оф Суперлиге до ког им је преостало да одиграју још једну утакмицу.
odbojka
Фото: Филип Бакић

У последњем, 22. колу лигашког дела првенства Новосађани у четвртак у 18 часова у малој сали Спенса дочекују Рибницу.

Осим што је Вошу задесио пех, јер се повредио први либеро Стефан Негић пре две седмице, екипа тренера Марка Наранчића је и у серији пораза. Црвено–бели нису славили у претходне четири суперлигашке утакмице, па је мотив у данашњем сусрету и те како велик.

– После серије пораза дошло је до пада самопоуздања код играча. Желим да их подржим јер верујем у нас као што верујем да можемо да победимо Рибницу и да што спремнији дочекамо плеј–оф. Јесте тешка ситуација, али смо задржали мир и добру атмосферу у екипи, добро смо тренирали и због свега тога сам оптимиста – истакао је Наранчић.

Одговорност је после повреде Негића пала на либера Уроша Мишковића и младог Страхињу Ђогића, који ће до краја сезоне имати већу улогу на тој позицији него до сада. 

– Спреман сам за то. Тренирам јако и трудићу се до самог краја да заменим Негића на најбољи начин. Стварно је тежак период иза нас, али надам се да ћемо изаћи из свега овога јачи. Позвао бих публику да нас подржи јер нам је то сада најпотребније – рекао је Ђогић.

К. Бугарски

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести