Радослав Милић изабран за председника Скупштине Одбојкашког савеза Србије

У београдском хотелу „Краун плаза" одржана је редовна седница Скупштине Одбојкашког савеза Србије, на којој је Радослав Милић, директор ОК Нови Пазар, изабран за председника Скупштине ОСС.
skupstina oss1, foto-v-markovic192
Фото: Скупштина ОСС, фото: В. Марковић

Зоран Гајић, председник ОСС, отворио је заседање Скупштине уз верификацију 37 од 50 делегата са правом гласа.

На предлог Одбојкашког савеза Београда дужности делегата су разрешени: Драгољуб Милошевић, Ана Аврамовић, Зорица Бјелић, Слободан В. Милошевић, Ненад Голијанин, Зоран Козомора, Слободан Г. Милошевић, Душан Кесер и Цвијета Каран, са 36 гласова „за" и 1 гласом „против".

Након разрешења делегата ОСБ, Зоран Гајић, председник ОСС, захвалио се Слободану Милошевићу, дугогодишњем генералном секретару ОСС, за допринос развоју ОСС, као и на помоћи коју и данас пружа. Слободан Милошевић је потом захвалио Зорану Гајићу на искреним речима и пожелео свима успешан рад.

За делегате ОСБ у Скупштини ОСС предложени су Младен Маран, Иго Миљковић, Драган Тадић, Драгослав Вучинић, Славиша Перовић, Никола Ђуричић, Душан Костић, Стеван Жунић и Зоран Митић, што је прихваћено са 42 гласа „за" од укупно 50, на основу новог броја делегата уз потврду верификационе комисије.

Зоран Гајић, председник ОСС, предложио је Радослава Милића за председника Скупштине ОСС, што су делегати једногласно усвојили.

На седници Скупштине ОСС разматран је и усвојен извештај о раду за 2016, затим план рада за 2017, финансијски извештај за 2016, као и план за 2017.

На предлог Радослава Милића, председника Скупштине ОСС, делегати су једногласно усвојили предлог да се уа Надзорни одбор ОСС изаберу Никола Вуковић као председник и Слободан Ћурчић и Драган Тадић, као чланови.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести