Шампион спреман да врати предност у серији

Свесни су одбојкаши Војводине НС семе да не сме да им се понови слаба игра из друге утакмице финала плеј–оф ,којој су изгубили од Партизана у гостима, па ће зато данас (19) у Спенсу дати све од себе да покажу препознатљиво лице и поново поведу у серији (пренос на РТВ).
д
Фото: ОК Војводина НСС

Црно–бели су одличном игром изједначили на 1:1, први пут су ове сезоне били бољи од Новосађана, који сада поново имају предност домаћег терена и прилику да стигну до другог тријумфа и нађу се на корак од одбране титуле.

С обзиром на то да је због повреде колена примач Филип Ковачевић био приморан да паузира, али се полако враћа, од полуфинала прилику и те како користи млади Лазар Бајандић. Посао одрађује и у дуелима за титулу и добро се сналази у тој фази у којој први пут има озбиљну улогу.


Јачи за Благојевића

Коректор Војводине Александар Благојевић морао је да изађе из игре у другом сету прве утакмице због повреде. Од тада га је одлично мењао Борис Буша.

– Благојевића мучи истегнуће мишића. Све смо урадили како бисмо повреду санирали, па очекујем да ће бити спреман да истрчи на терен. Све зависи од тога како се он осећа, а колико знам, има жељу да игра – рекао је Бошкан.


– Партизан је у Београду одиграо одлично, искористио је домаћи терен и нашу слабију партију. Нас то никако не сме да поремети. Данас је нова утакмица и борићемо се за победу како бисмо вратили предност у серији. Знамо где смо грешили и то ћемо се потрудити да исправимо – поручио је Бајандић.

Зна шеф стручног штаба Слободан Бошкан на који начин треба запретити Партизану у трећој утакмици. Бранилац титуле је одиграо заиста слабо на гостовању, али је зато у првом сусрету био убедљив, чак иако није одиграо на максимуму.

– Проблем нам је у Београду правио и јачи сервис црно–белих, док наш није био на очекиваном нивоу. Једноставно, нисмо сервисом могли да им наметнемо наш стил игре и после је било тешко одржати корак са њима пошто су имали добар пријем. Очекујем да ћемо сада одиграти много боље на сервису и пријему, који нам је, такође, био нестабилан и да ћемо на тај начин стећи предност. Мораћемо да их нападнемо јачим сервисом, на који се много ослањамо. Екипа је спремна да покаже и чвршћи карактер и да у одлучујућим тренуцима буде боља него у претходном дуелу – казао је Бошкан.

К. Бугарски

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести