Сантарели повео 15 репрезентативки

Женска одбојкашка репрезентација Србије прошлог понедељка је почела припреме за Светско првенство, које ће се одиграти у Холандији и Пољској, од 23. септембра до 15. октобра.
д
Фото: ОССРБ

Сениорке Србије отпутовале су у четвртак на Копаоник, где ће одрадити базични део припрема. Селектор Србије Данијеле Сантарелина на познату српску планину повео је 15 играчица.

Међу репрезентативкама су - техничари: Бојана Дрча и Слађана Мирковић. Коректори: Ана Бјелица и Тијана Бошковић. Либера: Теодора Пушић и Александра Јегдић. Блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић, Маја Алексић и Јована Коцић. Примачи: Бранкица Михајловић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић и Сара Лозо.

Још нема званичне информације хоће ли се екипи прикључити и Маја Огњеновић. На почетку припрема селектор је изјавио да га чека разговор с њом, али да не зна шта да очекује.

Девојке ће на Копаонику остати до 24. августа, када је предвиђен повратак за Београд. По повратку у престоницу Србије, одиграће пријатељску утакмицу с Холандијом. Почетком септембра, Србија путује у Напуљ, где ће играти на припремном турниру три пријатељске утакмице, против Италије, Турске и Пољске.

Наше девојке ће први меч у Ц групи на Светском првенству одиграти у недељу, 25. септембра, у Арнему против Канаде од 20 часова.

Г. М.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести