СЛОБОДАН БОШКАН Из Бање се види Лига шампиона

Одбојкаши Војводине НС семе се лагано комплетирају, екипи се у Врњачкој Бањи прикључио Горан Шкундрић, недостају још три играча који су везани репрезентативним обавезама, Украјинац Дмитро Вијецки и наши Стеван Симић и Иван Костић.
Slobodan Boskan/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Залеће се шампион пуном паром у сезону која може да буде у најави једна од најуспешнијих. 

Иако се све за сада, хладне главе, узима с резервом, јасно је свима у црвено-белом шта се од очекује од најбоље екипа у земљи.

Екипа је до­шла у Врњачку Бању у петак, а од недеље је будним оком прати спортски директор Слободан Бошкан. Био је врхунски играч, затим и веома успешан тренер, а сада је као први човек спортског дела клуба на новим искушењима и константно чини све да услови за тренинг буду што бољи.

- Најпре морам да кажем да су услови у Бањи врхунски, хотел Фонтана има све што нам треба, хала „Владе Дивац“ је веома близу и пружа добре услове за тренинг, као и теретана. Ако се случајно деси да нешто треба, људи из хотела, али и из града чине све да то испуне. Познато је да су припреме најтежи део сезоне, играчи морају да прођу велики обим рада, али наши момци су тога свесни, као и чињенице да морају да буду максимално посвећени тренинзима и обавезама. Задовољан сам како се ради, а оно што је отежавајућа околност је чињеница да нисмо комплетни. Тренер Душко Николић је с репрезентацијом, као и Симић и Костић који су нам веома важни. Шкундрић нам се при­кључио с лакшом повредом ручног зглоба, чинимо све да га што пре оспособимо за пуни тренинг – рекао је Бошкан.

У плану су тренинг утакмице у Врњачкој Бањи, а онда крајем месеца повратак у Нови Сад, где ће се радити до почетка сезоне, уз два наступа на два квалитетна турнира.

- Ривали ће нам овде бити Рибница и Нови Пазар, а са сигурношћу знамо да ћемо играти наш турнир са Бледом, ПАОК-ом и још једном екипом, тако да ће бити доста тренинг утакмица, на којима ћемо подизати форму. Сви су свесни важности предстојећих квалификација за Лигу шампиона и да је рад на припремама јако битан за оно што ће требати у квалификацијама, у смислу, физичке, тактичке и техничке природе. На старту нас очекује загребачка Младост, клуб који, као и ми, има дугу традицију, младу екипу и доброг тренера, тако да су припреме есенција свега како бисмо могли да се надамо најбољем –казао је Слободан Бошкан.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести