Суботица квалитетна, али освојива за одбојкаше Војводине

Сјајно су нову сезону почели одбојкаши Војводине НС семе, освојили су трофеј у Суперкупу, а у првом колу шампионата максималним резултатом савладали су највећег ривала Црвену звезду.
д
Фото: Дневник/Филип Бакић

Актуелни шампион је кренуо у сезону пуну изазова, с највишим циљевима, лагано кренуо да их остварује, а с обзиром да је лига јача него минулих сезона, свака победа имаће већу вредност.

Новосађани ће већ данас имати нови тешки испит и то у Суботици, традиционално тешком терену, јер домаћи Спартак увек има рачуницу да пружи најјачи могући отпор фавориту па и да се нада победи. Поражени су у првом колу, екипа је јача него што је била прошле сезоне тако да се очекује неизвесна утакмица. .

- Спартак је увек противник за респект, прошле сезоне је био најпријатније изненађење првенства, а ове жели више. Њихова сала је специфична за играње и никада није лако, добили су пуно доласком Радосављевића, али сам сигуран да је квалитет на нашој страни. Добро смо почели сезону, имамо већ један трофеј у рукама, а наши циљеви су добро познати. Зато нам је сваки меч важан, хоћемо победе и наставак добрих игара, у јачем смо тренингу, али ако будемо на нашем уобичајеном нивоу, не би требало да буде проблема – рекао је капитен Војводине НС семе Стеван Симић.

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести