СУПЕРЛИГА ОДБОЈКАША Млади радник – Војводина НС семе 0:3 (17:25, 23:25, 17:25)

Стали су на ноге после елиминације из Купа Србије одбојкаши Војводине НС семе и само два дана након пораза од Радничког тријумфовали су над Младим радником у 17. колу Суперлиге.
1
Фото: Дневник/ Филип Бакић

Новосађани су морали некако да се опораве од изненадног испадања из Купа и припреме за сусрет у Пожаревцу. Срећом, убедљивом победом донекле су залечили ране, а до почетка плеј–офа, у који улазе са прве позиције на табели, преостало им је да се у последњем колу поново сретну са Крагујевчанима у Спенсу.

Млади радник се на домаћем терену није показао као тврд орах као у првом сусрету у Новом Саду, када је пао тек после пет сетова. Сада је шампион без велике муке стигао до 1:0. Једино су Пожаревљани повели на кратко на почетку (3:2) да би Воша потом у потпуности преузела контролу и рутински добила прву деоницу. Домаћи су „закували“ ствари у другом сету.

До половине су одржавали предност од три поена, али црвено–бели мини–серијом су дошли до изједначења (14:14) а убрзо су стекли и осетније вођство од 22:18, па се чинило да ће лако завршити посао. Грешкама су погурали Млади радник, који је озбиљно припретио смањивши заостатак на само поен (24:23), а на крају су Новосађани искористи тек трећу сет лопту за 2:0. Као да је Пожаревљанима понестало снаге после губитка и ове деонице, па су гости експресно добили трећи сет за убедљиву победу.   

К. Б.

ПОЖАРЕВАЦ: СЦ „Пожаревац“, без присуства публике, судије: Јокановић, Зеленовић.

МЛАДИ РАДНИК: Поломац 5, Пајкић 5, Мијајловић 2, Мићић, Вуликић 1, Тонић, Мамаду, Убипарип 3, Жугић 3, Илић (либеро 1), Лазаревић (либеро 2), Бојовић 15, Самб 4, Крстић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 5, Брборић (либеро 2), Чубрило, Бајандић 9, Ковачевић 8, Негић (либеро 1), Машуловић 11, Бошњак, Буша, Благојевић, Пришић, Тодоровић, Рудић, Перић 19.

 

Резултати

Ц. звезда – Ниш         1:3

Борац – Нови Пазар    3:0

Мл. радник – Војводина      0:3

Среда

Раднички – Рибница   (17)

Партизан – Спартак С  (18)

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести