СУПЕРЛИГА ЗА ОДБОЈКАШЕ: Дерби Воводине НС Семе са Партизаном

После важне победе у Крагујевцу и одличне суперлигашке утакмице одбојкаши Војводине НС семе улазе са пуно оптимизма у предстојеће мечеве.
Aleksandar Blagojević u napadu  Aleksandar Blagojević u napadu Foto: F. Bakić
Фото: Александар Благојевић у нападу  Александар Благојевић у нападу Фото: Ф. Бакић

Новосађане у наредном периоду очекују велики изазови, а први у низу је већ данас када ће актуелни шампион Србије одиграти дерби петог кола Суперлиге са београдским Партизаном. Новосађани ће с црно-белима снаге одмерити на свом терену, па приежељкују да уз подршку са трибина укњиже нове првенствене бодове.

- Пред нама су важне утакмице, а прва на реду је с Партизаном. Меч који смо одиграли у Крагујевцу ми улива оптимизам и верујем да ћемо и данас забележити победу. Подижемо ниво игре, дишемо као тим и сигуран сам да ће све то бити добро. Партизан такође улази у форму, има искусну екипу и сигурно ће током сезоне тек показати право лице, а против нас ће посебно бити мотивисани. Ипак, верујем да се ми питамо – поручио је спортски директор Слободан Бошкан.

Шеф стручног штаба Синиша Гавранчић такође је задовољан последњим партијама екипе, те данас очекује квалитетну утакмицу и позитиван исход свог тима.

- Партизан је довео играче са богатим искуством, направио је тим за горњи део табеле и сигурно је да има амбиције у дуелу с нама. Играју добро Београђани, али ми смо спремни, форма је све боља, још ћемо напредовати из меча у меч, а верујем у добар резултат у дербију – истакао је Гавранчић.

Коректор Александар Благојевић, уз Војводину, као претенденте на висок пласман и трофеје, поред Радничког и Ниша, види управо и Партизан.

- Чини се да црно-бели у последњих неколико година никад јачи тим нису имали. Играће сигурно још боље, али на нама је да у сваки меч улазимо максимално озбиљно, концентрисано, да се боримо за сваку лопту и онда ни успех неће изостати.

Сви из табора Војводине позвали су навијаче да у петак у 18 часова испуне трибине мале сале Спенса, те да заједно са екипом направе лепу увертиру у меч другог кола квалификација за Лигу шампиона.

М. Р.

 

Данас

Суперлига (м) – НОВИ САД: Војводина НС семе – Партизан (18), БЕОГРАД: Црвена звезда – Спартак (С) (19), РИБНИЦА: Рибница – Јединство (СП) (19).

Суперлига (ж) – БЕОГРАД: Партизан – Црвена звезда (18).

Прва лига (м) – НОВИ САД: Нови Сад Манекс – Металац Таково (20).

Друга лига – север (м) – БЕЧЕЈ: Бечеј – Дунав волеј (20).

Прва војвођанска лига – север (ж) – БАЧКА ПАЛАНКА: Меркур – Апатин (21).

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести