Терзић после пласмана у полуфинале: Озбиљност је неопходна

АНКАРА: Био је задовољан селектор Србије Зоран Терзић после пласмана у ново полуфинале, а истакао је да је у наставку такмичења нашем тима неопходна озбиљност јер сви добро знају каква су очекивања.
1
Фото: CIV

Србија је у четвртфиналу победила Бугарску максималним резултатом 3:0.

-Четвртфинале с Бугарском је резултатски било лакше него у групи, али важније је да смо одиграли веома добро. Било је успона и падова у одређеним тренуцима, али су девојке успеле да се изборе са свима изазовима и да дођу до победе. Слееди нам полуфинале, али оно што је важније јесте чињеница да су испред нас два меча, а видећемо хоће ли то бити финале или меч за треће место и без обзира што смо актуелни светски и европски шампиони, свака медаља на Европском првенству је веома вредна – рекао је Терзић.

Бранкица Михајловић је још једном била на нивоу са 40 одсто успешности напада (25-10), а сматра да два дана паузе наш тим треба да искористи за одмор и припрему за полуфинале.

-Оствариле смо још један велики успех у низу, али морам да кажем да сам то очекивала. Бугарска је добар ривал, али смо до сада много пута показале да смо боље и заслужено смо у новом полуфиналу. Искрено, више бих волела да се полуфинале игра већ сутра, али искористићемо паузу да се што боље спремимо и да прикажемо још бољу игру па да прођемо у ново финале – истакла је Михајловићева.

М. Ристић

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести