Владисављев: Права провера; Малагурски: Публика мотивација

БЕОГРАД: Први тренер одбојкашица Црвене звезде Александар Владисављев изјавио је да ће Меморијални турнир “Драган Шакота Шале ” бити одлична припрема за нову сезону.
odbojka lopta pix
Фото: Pixabay.com

"Улазимо у врло јаком саставу, са екипама које су конкуренти за највиши пласман у наредној сезони. Добра провера како за нас, тако и за ривале, да се провери шта смо урадили до сад и каквом се стању налази екипа. Озбиљан временски период је пред нама, екипа има доста нових играчица и захтеван је посао да се све уклопи. Желимо да што спремнији дочекамо првенство. Публика ће после дужег времена присуствовати, целе прошле сезоне били смо ускрачени тог задовољства. Сада ћемо да видимо како ће изгледати и шта нам је чинити до поцетка нове сезоне” , рекао је Владисављев на конференцији за медије.

Звезда наредног викенда организује 20. јубиларни Меморијални турнир “Драган Шакота Шале” , у хали Вождовац на Бањици, а на турниру ће још Тент из Обреновца, Уб и Желеничар из Лајковца.

Одбојкашица Звезде Бојана Дрча рекла је да је турнир добра припрема пред нову играчку сезону.

“Шакотин турнир је лепа прилика да се припремимо за нову сезону. Прва утакмица против Тента, већ смо имали прилику у Ужицу да играмо са њима, победили смо. Све оно што смо вежбали требало би да пренесемо на утакмицу и да тријумфом уђемо и нову сезону” , рекла је Дрча.

Нови тим менадзер одбојкашица Црвене звезде Сања Малагурски истакла је да ће својим искуством покушати да помогне екипи и да ће присуство публике бити додатна мотивација.

"Задовољство ми је што сам испред ове екипе. Моје искуство ће им помоћи да се вратимо на пут који Зведа заслужује. Желимо да се врати публика, да буде у што већем броју и да буде додатна мотивација. Да наставимо у ритму, да буде лепа увертира и да видимо где смо две недеље пре почетка сезоне" , рекла је некадашња репрезентативка Србије.

Први меч на турниру одиграће се у суботу од 18 сати Железничар и Уб, а од 20 сати следи дуел Звезде и Тента.

У недељу од 17 сати биће одиграна утакмица за треће место, а од 19 сати финални меч.

EUR/RSD 117.5629
Најновије вести