Војводина НС семе дочекује Ва 014 (18)

Нису успели одбојкаши Војводине НС семе да се пласирају у групну фазу Лиге шампиона, у двомечу трећег кола квалификација савладао их је француски Шомон те их тако спровео у Куп ЦЕВ, али немају много времена Новосађани за слегање утисака јер их већ данас очекује изазов у домаћем шампионату.
Odbojkaši Vojvodine NS seme žele nastavak uspešnog niza/ F. Bakić
Фото: Ф. Бакић/ Одбојкаши Војводине НС семе желе наставак успешног низа

Актуелни шампион ће данас од 18 часова у великој сали Спенса дочекати екипу Ва 014 из Ваљева и сигурно ће учинити све да наставе успешни низ у домаћем првенству, али и да што пре забораве завршетак квалификација за Лигу шампиона. Ваљевци су дебитанти у елити, до сада показали сасвим добре партије, направили нека изненађења, те у Нови Сад без сумње долазе изузетно мотивисани. Имаће шансу Новосађани да мало “стану” на лопту, очекује их две недеље до наставка играња у Европи, али је веома битно задржати тонус игре јер новајлију у лиги не треба потценити већ одиграти храбро и смирено те доћи до нових битних бодова како бис е задржала лидерска позиција на табели.

- Имамо своју рачуницу, скупљамо бодове и желимо победу, посебно после пораза од Шомона. То је спорт, морамо даље, имамо јасне циљеве. Ваљевци су забележили можда и неочекиван пораз од Спартака, не бих желео да се ваде баш у дуелу с нама, али опет ту смо да им то онемогућимо. Чињеница је да играју добро, имају искусну екипу и у Нови Сад стижу мотивисано и растерећено. Зато треба да одиграмо озбиљно и максимално ангажовано – рекао је шеф стручног штаба Душко Николић.

М. Ристић

Петак

Суперлига

Војводина – Ва 014    (18)

Ц. звезда – Раднички         (18)

Спартак (С) – Спартак (Љ) (19)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести