Војводина НС СЕМЕ мења тренера: Османкач без уговора

Шефу стручног штаба одбојкаша Војводине НС семе, актуелном шампиону Србије, Неyаду Османкачу истекао је уговор с црвено-белима и сарадња неће бити продужена, сазнајмо незванично из извора блиском клубу.
1
Фото: Dnevnik.rs

Седница Управног одбора клуба заказана је за сутра, а после ње ће се знати више о овом питању. Османкач је две сезоне провео на челу клупе Новосађана, у обе освојио титулу шампиона, а у првој је највреднији домаћи пехар вратио у витрине црвено-белих после десет година. Османкач је у првом мандату у Војводини радио од 1992. до 2000. године као скаут и тренер, до одласка у иностранство, а вратио се 2010. године, поново као скаут. Тада је први тренер био Никола Салатић кога је наследио Страхиња Козић, а с места помоћног тренера, пре две сезоне у шефа струке промовисан је Османкач.

У одбојкашким круговима у Србији, вест о разлазу Османкача и Војводине се прочула у петак после представљених појачања Војводине Горана Шкундрића и Ивана Костића, а клуб ће се највероватније званично огласити по питању тренера после првомајских празника.

М. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести