Војводине НС семе гостује у Ваљеву (17)

Одбојкаши Војводине НС семе у последњем колу лигашког дела првенства гостују у Ваљеву екипи Ва 014, али без обзиа на то што је домаћин на деоби последњег места, неће ништа препустити случају.
Miran Kujundzic
Фото: Миран Кујунџић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Филозофија новог шефа струке актуелног шампиона Синише Гавранчића је таква да су комбинације у постави увек могуће и да ће што већи број играча добити прилику да се истакне пред завршне борбе.

У мини-лигу ће Воша с прве позиције, а наредни циљ је да остне на челу табеле и после додатних 10 мечева, те у полуфинале плеј-офа уђе с места које јој припада.

Ваљевци су били лаган залогај црвено-белима у Новом Саду у првом делу шампионата, од тада су остали без два искусна средња блокера па им предстоји грчевита борба за опстанак, а не треба посебно истицати колики је Воша фаворит.

- Ваљевци су лепо почели сезону, али нису успели да истрају. У међувремену су променили и састав, а боре се за опстанак у суперлигашком друштву, али нас то не треба да поремети и опусти, на овом гостовање идемо по нову победу и три бода – истакао је капитен Миран Кујунџић и наставио: - Иако смо обезбедили прву позицију пред мини лигу, важно је да сачувамо залиху коју имамо у односу на Црвену звезду како бисмо и у плеј-оф ушли с лидерске позиције. Радимо добро, напредујемо и желимо да форма буде на жељеном нивоу за најважније мечеве. У Ваљеву морамо одиграти максимално ангажовано и мотивисано, а верујем да ће бити простора да више играча добије шансу. Мећ између Ва о14 и Војводине НС Семе игра се данас од 17 сати у Ваљеву.    

М. Р.

Данас

Суперлига (ж) – БЕОГРАД: Партизан – Јединство (СП) (18), СУБОТИЦА: Спартак – Црвена звезда (19)

Суперлига (м) – ВАЉЕВО: Ва 014 – Војводина НС семе (17)

Прва лига (ж) – НОВИ БАНОВЦИ: Омладинац – Врање (19.30), СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Срем – Рода (19.30)

Прва лига (м) – НИШ: Ниш - Лозница (20)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести