Зоран Гајић писао Вучићу: Хвала Вам на помоћи од великог значаја

БЕОГРАД: Први човек Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић послао је данас писмо председнику Србије Александру Вучићу и захвалио му се на новчаној помоћи Савезу како би се исплатила дуговања.
zoran gajic, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

"Поштовани господине председниче, у име Одбојкашког савеза Србије, лично име и свих поклоника одбојке, желим да Вам се најсрдачније захвалим на новчаним средствима које је Република Србија наменила Одбојкашком савезу Србије. Помоћ Републике Србије је од изузетног значаја, јер ћемо исплатити вишегодишња заостала дуговања и омогућити нам да несметано наставимо са радом", наводи се у писму.

Сви из ОС С, како се истиче, поносни су што председник Вучић прати резултате одбојкашких репрезентација Србије и помаже да се настави традиција освајања медаља на великим такмичењима.

"Господине председниче, захвалност Вам дугујемо и због помоћи коју нам пружате у реализацији пројекта Националног одбојкашког центра, чиме би одбојкашице и одбојкаши добили још квалитетније услове за рад и наставили са промоцијом Србије на међународној сцени. Уверавам Вас да ће Одбојкашки савез Србије својим још интензивинијим ангажовањем и још бољим радом оправдати сва досадашња и будућа улагања Републике Србије у наш спорт", закључује Гајић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести