АЊА ЦРЕВАР ПОСЛЕ ОДЛИЧНОГ НАСТУПА У ДОХИ: Охрабрење пред Олимпијске игре

Српска пливачица Ања Цревар забележила је одличан наступ на Светском првенству у Дохи.
s
Фото: PSS/David Damnjanović

После четвртог места у трци на 400 метара мешовито, српска репрезентативка истакла је да јој овај резултат представља велико охрабрење пред Европско првенство и Олимпијске игре.

Сјајна Српкиња је до циља стигла за одличних 4:38,93 и недостајале су јој четири дестинке до норме за Олимпијске игре у Паризу.

„Сјајан дан за мене. Две трке никада боље у квалификацијама и полуфиналу, иако није мој лични рекорд. Боље је могло да буде само медаља и ‘А’ олимпијска норма, али ту сам. Имам два велика такмичења до краја године Европско првенство и Олимпијске игре, ово је огромно охрабрење“, рекла је Ања Цревар после одличног пласмана.

Цревар је остварила један од највећих успеха у историји српског пливања! За Ању је ово огроман подстрек и потврда да је на правом путу уочи Европског првенства у Београду у јуну и верујемо Олимпијских игара у Паризу. Од Светског првенства у Риму када је Милорад Чавић освојио злато и сребро на 50 и 100 делфин, а Нађа Хигл била златна на 200 прсно, ово је најбољи пласман једног представника Србије на планетарним шампионатима.

(Спорт клуб)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести