Аруновић уручила донацију шампиона Инфективној клиници

БЕОГРАД: Српска репрезентативка у стрељаштву Зорана Аруновић предала је Клиници за инфективне и тропске болести у Београду неколико хиљада тестова на коронавирус, који су набављени средствима прикупљеним у акцији у којој је учествовало двадесетак српских врхунских спортиста и тренера.
Zdero-Mikec-Stefanovic-Arunovic-Starovic-Dragosavljevic-Bitevic
Фото: OKS

Акцију је покренула Марина Маљковић, селектор женске кошаркашке репрезентације. Средства су, између осталих, донирале две репрезентативке у стрељаштву Зорана Аруновић и Ивана Анђушић Максимовић и селектор репрезентације за пиштољ Јелена Аруновић.

Уз три представнице стрељаштва у акцији су учествовали и спортисти Ивана Шпановић (атлетика), Милица Мандић, Тијана Богдановић (теквондо), Данило Анђушић (кошарка), Јована Прековић (карате), Александар Кукољ (џудо), Маја Шкорић (кошарка) , Петар Ненадић (рукомет) и тренери Марина Маљковић, Милош Пађен, Владимир Вуксановић (кошарка), Горан Обрадовић (атлетика), Драган Јовић (теквондо) и Роксанда Атанасов (карате).

У њихово име Зорана Аруновић је предала пакете, пружила подршку медицинским радницима и пожелела им да успешно заврше борбу с коронавирусом.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести