Боксери Звезде бољи од Витезова из Загреба

БЕОГРАД: Боксери Црвене звезде савладали су Витезове из Загреба 12:8 у дербију другог кола регионалне лиге.
boks
Фото: Tanjug, ilustracija

Меч је одржан у атрактивном амбијенту на Ади Циганлији, а љубитељи бокса имали су сјајну прилику да уживају и радују се победи црвено-белих.

Звезда сада има скор 2-0, док Витезови имају учинак 1-1.

Победивши фаворизованог Филипа Потуровића у редовима црвено-белих блистао је најмлађи међу сениорима Огњен Вујичић, који потиче из Звездине школе и велика је нада српског бокса.

"Преко пута мене био је искуснији, фаворит, али са тим мислима нисам ушао у меч, већ са једним јединим циљем, а то је победа. На крају оно што сам желео, за шта сам се борио, то сам и остварио. Велика победа за мене и велика мотивациона ињекција за све оно што следи, за све битке које су испред мене у дресу Звезде, која је увек у срцу и за њу дајем сваки атом снаге", изјавио је Вујичић, а пренео Боксерски савез.

Истовремено, у легендарној спортској хали Лагатор, боксери Лознице угостили су тим Жељезничара из Сарајева и остварили победу 16:4.

Сјајну партију пружио је Семиз Пиња Аличић савладавши Црногорца Ремзу Иковића.

"Одличан меч је иза мене. Задовољан сам победом и оним што сам приказао у борби са Ивковићем. Лозница је пружила још једну фантастичну партију, свако од нас је био максимално мотивисан и у истом ритму настављамо даље", изјавио је Аличић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести