Боксерски клуб Сомбор освојио титулу шампиона Србије

ПРОКУПЉЕ: Боксерски клуб Сомбор освојио је прво место у финалу плеј-офа Боксерске лиге Србије на Меморијалу "Властимир Лаци Станишић" у Прокупљу, саопштио је БСС.
boks bokseri rukavice PIX

Пехар намењен најбољем женском клубу припао је боксеркама Црвене звезде.

За најбољи клуб у конкуренцији кадета проглашен је Наисус из Ниша. Боксерски клуб Сомбор освојио је трофеје у конкуренцијама јуниора, омладинаца и сениора, за најбољу мушку екипу и за најбољи тим у Србији.

У саопштењу БСС се наводи да се у протеклих осам месеци кроз Боксерску лигу Србије такмичило више од 90 клубова и преко 430 мечева, а трофеј је на крају припао екипи из Сомбора.

За наслов шампиона у мушкој конкуренцији борило се осам првопласираних екипа у свим узрастима и четири најбоље екипе код жена.

Финални окршаји били су подржани пуном халом и сјајном подршком публике које је доказала да је Прокупље град са великом бокс традицијом и у коме су поникли и стасали боксери светске класе што потврђују и њихове биографије и врхунски резултати, освајање олимпијских и међународних медаља и признања, наводе из БСС.

У мушкој конкуренцији плеј-офа боксовале су екипе Црвене звезде и Партизана из Београда, нишки Наисус, Војводина из Новог Сада, Сомбор, Банат, бокс клуб из Новог Пазара и домаћин Топличанин. За титулу шампиона у женској конкуренцији борили су се: Витез из Ниша, Сомбор, Црвена звезда и Вождовац.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести