Доигравање Интернационалне хокејашке лиге: Пораз Војводине

Хокејаши Војводине поражени су и други пут од загребачке Младости и тако су испали из доигравања у Интернационалној лиги.
Ф. Бакић/ Војводина завршила сезону поразом
Фото: Ф. Бакић/ Војводина завршила сезону поразом

Новосађани су имали шансу у последњој трећини, али су гости два минута пре краја решили утакмицу.

Сусрет је почео тврдо, било је доста искључења, а играч Младости Домен Ведлин је већ у 6. минуту добио дисциплинску казну и до краја игре више није улазио на лед. То није много омело тим Младости, који је само минут касније дошао до првог гола, а стрелац је био Марио Новак. Седам минута каније Загрепчани су увећали предност преко Бруна Фичура. До краја првог дела, Војводина је успела да смањи резултат, а прецизан је био један од најбољих појединаца Урош Бјелогрлић.

Друга трећина није била лепа за око и није се много тога дешавало на леду. Мреже су мировале, а и искључења су утихнула. Међутим, у последњој деоници виђена је права голеада. На самом старту Фичур је постигао свој други гол и довео Младост до предности од 3:1, а Војводина је реаговала и муњевито дошла до изједначења на 3:3. У завршници, наду Новосађана угасио је Новак, који је послао пак у мрежу и решио питање победника. Хокејаши Војводине су се тако опростили од Интернационалне лиге за ову сезону, обзиром на то да су и у Загребу изгубили резултатом 6:2.

Војводина – Младост 3:4 (1:2, 0:0, 2:2)

НОВИ САД: Ледена дворана Спенса, гледалаца: 230, судије: Пожар, Недељковић, Поповић, Николић. Стрелци: Бјелогрлић у 17. и 55. и Н. Пушац у 53. за Војводину, а Новак 8. и 59. и Фичур у 15. и 43. минуту за Младост. Искључења: Војводина 28, Младост 39 минута.

ВОЈВОДИНА: Белић, Бјукбум, Бабић, Бјелогрлић, Ченгери, Кол, Дергачев, Екмешчић, Хрина, Јерковић, Марковић, Милојковић, Николић, Пајић, Пукета, М. Пушац, Н. Пушац, Рацић, Радосављевић, Томашевић, Вучуревић.

МЛАДОСТ: Горшић, Штимац-Ројтнић, Н. Церовешки, Р. Церовешки, Фичур, Ханжек, Ившац, Козина, Л. Крамарић, Н. Крамарић, Новак, Премерл, Шакић, Смолец, Шутевски, П. Трстењак, Т. Трстењак, Ведлин, Вуглаћ.

С. Рудакијевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести