Финале лиге у млађим категоријама: Два злата за Александру Хавран

У финалу Лиге Стрељачког савеза Војводине за кадетски и узраст млађих јуниора и јуниорки које је одржано у Новом Саду, златне медаље освајали су стрелци пет из клубова: Новог Сада 1790, Панчева 1813 (по три), СД „Живко Релић Зуц“ из Сремске Митровице, Јединства из Старе Пазове (по две) и инђијске Младости (једна).
finale-Lige-Vojvodine (1)
Фото: Стрељачки савез Србије

Најуспешнији учесник била је Александра Хавран (Јединство, Стара Пазова), која је стандардном ваздушном пушком тријумфовала у апсолутној категорији (млађе јуниорке и кадеткиње заједно) и у кадетској конкуренцији.

Златне медаље Стрељачкој дружини Нови Сад 1790 донеле су женска екипа пушком, Урош Ивановски (млађи јуниори, пиштољ) и Душан Стојадиновић (млађи јуниори, пушка). Прваци Лиге из СД Панчево 1813 су Алекса Ракоњац (кадети, пушка), Велимир Нинковић (кадети, пиштољ) и мушка екипа пиштољем. Кристина Вукадиновић из СД „Живко Релић Зуц“ је тријумфовала пиштољем за млађе јуниорке и кадеткиње, у дисциплини у којој је њен клуб био најбољи и екипно. Стрелци инђијске Младости су били најуспешнији у екипном такмичењу мушкараца пушком.         

С. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести