Хокеј: Пораз Новосађана од Загрепчана

Хокејаши Војводине поразом су стартовали у Интернационалној лиги, која окупља клубове из Србије, Хрватске и Словеније (осам тимова).
hokej pixabay.
Фото: pixabay.com

Војводина – Загреб 5:7 (1:3, 3:3, 1:1)

НОВИ САД: Ледена дворана Спенса, гледалаца: 100, судије: Фазекаш и Недељковић, линијске судије: Дакић и Поповић. Стрелци: Малетић у 10, Надашки у 29 и Радосављевић у 30, 33. и 51. за Војводину, а Ф. Јарчов у 11. и 26, Станчић у 16. и 17, Калеб у 25, Јачмењак у 31, Благуш у 59. минуту за Загреб. Искључења: Војводина 22 минута, Загреб 18 минута.

ВОЈВОДИНА: Белић, Гудбутпарент, Бабић, Ченгери, Дергачев, Дроздик, Екмешчић, Јерковић, Јешић, Лантање, Лефол Ст. Амор, Малетић, Летић, Милићевић, Надашки, Радосављевић, Томашевић.

ЗАГРЕБ: Филипец, Хергешић, Благуш, Јачмењак, Ф. Јарчов, Л. Јарчов, Јовић, Калеб, Шкрапец, Сркетић, Станчић, Тадић, Видек.

Носађани нису играли слабо и мало је недостајало да изненаде много спремније хрватске хокејаше. Додуше, после вођства црвено-бели су неочекивано попустили и дозволили Загрепчанима да постигну заредом чак пет голова. 

Негде средином друге трећине, Новосађануи су се пробудили и заиграли много ефикасније. У последњу трећину Загрепчани су ушли с два гола предности, међутим, Реља Радосављевић је успео да смањи резултат. Покушавали су домаћини да изједначе, два минута пред крај меча извукли су из игре и голмана Белића, али уместо да постигну погодак, после једне контре затресла се њихова мрежа, па су бодови припали Загрепчанима.

Г. К.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести