ИХЛ хокејашка лига: Воша ухватила залет

После победа против Младости и до тада непораженог Сиска, хокејаши  Војводина су наставили са добрим партијама, и надиграли Загреб у осмом колу ИХЛ лиге.
hokej
Фото: screenshot/hockeyserbia.com

На почетку меча играло се изједначено и врло тврдо. Иако су гости у четвртом минуту пронашли пут до мреже противника, Новосађани су шест минута касније изједначили резултат.  Почетак друге трећине припало  Загрепчанима, који су константно нападали, али нису успели да голом крунишу иницијативу. Али врло брзо Новосађани су средили своје редове ,а добра игра награђена је у 27. минуту, голом Ђорђевића. У завршних 20 минута Војводина је имала неколико прилика да дуплира предност, док са друге стране екипа Загреба није користила играча више.

Ипак, црвено-бели су у 52. минуту преко Вучуревића повели 3:1, а затим су Радосављевић и поново Вучуревић, у 53. и 59. минуту потврдили тријумф Војводине.  Екипа Владана Дроздика се овом победом попела на четврто место јужне дивизије ИХЛ лиге, са три побде и пет пораза.  

В. М. Петровић

Војводина - Загреб 5:1 (1:1, 1:0, 3:0)

НОВИ САД: Ледена дворана Спенса, гледалаца: 200, судије: Пожар, Николић, Пердув, Поповић.

ВОЈВОДИНА: Гнип, Падалитса, Бабић, Балабан, Бјелогрлић, Бугарски, Ченгери, Ћурчић, Екмешчић, Јерковић, Марковић, Милићевић, Мирков, Николић, Обрадовић, М. Пушац, Н. Пушац, Радосављевић 1, Томашевић, Вучуревић 3, Ђорђевић 1.

ЗАГРЕБ: Куртагић, Гуимонт 1, Јарчов, Јовић, Кегаљ, Матушко, Новотни, Радонић, Сркетић, Станчић, Тадић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести