Интернационална хокејашка лига: Младост боља од Воше после пенала

Хокејаши Војводине изгубили су у првом окршају са загребачком Младости у Интернационалне лиге, други меч ривали ће одиграти у недељу у 13 сати.
hokej
Фото: screenshot/hockeyserbia.com

Успели су Новосађани да надокнаде разлику од два гола и дођу до продужетка, али су у извођењу пенала били бољи Загрепчани.

Мреже су мировале првих двадесет минута, да би пред крај прве трећине Младост повела голом Домена Ведлина. Скоро иста игра виђена је и у наставку, а Загрепчани су поново у последњим минутима дошли до поготка. 

Војводина је успела да у финишу меча изједначи. У 56. минуту мрежу је погодио је Реља Радосављевић, а у последесдљим секундама меча Милош Пушац је изједначио резултат. У продужетку није било голова, па су пенали одлучили победника.

С. Ру.

Војводина - Младост 2:4 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0, 0:2)

НОВИ САД: Ледена дворана Спенса, гледалаца: око 50, судије: Ђ. Фазекаш, Т. Фазекаш , Поповић, Младеновић, стрелци: Радосављевић у 56. и М. Пушац у 60. минуту за Војводину, Ведлин у 20. и Мирић у 40. минуту за Младост. Пенали: Ведлин и Фичур за Младост, искључења: Војводина 18 минута, Младост 12 минута.

ВОЈВОДИНА: Белић, Бјукбум, Бабић, Бјелогрлић, Ченгери, Дергачев, Јерковић, Марковић, Милојковић, Пукета, М. Пушац Н. Пушац, Рацић, Радосављевић, Стефансон, Вучуревић.

МЛАДОСТ: Горшић, Штимац,  Ројтинић, Чунко, Фичур, Ившац, Козина, Крамарић, Матошић, Мирић, Новак, Плахутар, Шакић, Смолец, Шутевски, Трстењак, Ведлин.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести