Избор најуспешнијих спортиста Општине Нови Бечеј

У организацији Спортског савеза општине, а под покровитељством локалне самоуправе, одржан је избор најуспешнијих спортиста општине Нови Бечеј у 2018. години.
Najbolji sportisti Opstine Becej/S. Davidovic
Фото: С. Давидовић

За најуспешнијег спортисту проглашен је каратиста Владимир Брежанчић из Новог Милошева, који је на Европском сениорском првенству у Новом Саду, као члан репрезентације, освојио бронзану медаљу, а златну на Балканском јуниорском првенству у Дубровнику. Најбоља у конкуренцији дама је Енита Бехрамај, која је доминирала у кунгфу вушу спорту на домаћој сцени, а на Европском првенству у Белгији освојила је бронзану медаљу.

Најуспешнија јуниорка је каратискиња Јована Драгић, која је на Светском шотокан првенству у Молдавији освојила бронзану медаљу, док је кунгфу репрезентативац Мирослав Тубић из Кумана најбољи јуниор.

Фото: Najbolji sportisti Opstine Becej/S. Davidovic

Признања у кадетској конкуренцији завреднели су одбојкашица Ана Марија Кнежев из Новог Бечеја и каратиста Ненад Радојчин из Новог Милошева.

Код старијих пионирки без премца је првакиња Балкана у каратеу Невена Филипов, код пионирки кунгфу такмичарка Марина Марчићев, а код пионира кошаркаш Иван Марић.

За најперспективније младе саставе проглашене су одбојкашице и кошаркаши (2007. годиште) Јединства из Новог Бечеја.

Специјално признање уручено је ОШ „Др Ђорђе Јоановић“ из Новог Милошева, чији су ученици на Спортској олимпијади школске омладине Војводине у Новом Саду освојили шест медаља.

Најуспешнији спортски колектив је Клуб малог фудбала Тиса из Новог Бечеја, јесењи првак Војвођанске футсал лиге исток.

Текст и Фото: С. Давидовић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести