Јапанци гости Олимпијског комитета Србије 

ТОКИО: У присуству амбасадора Републике Србије Ненада Глишића, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић потписао је са директором одељења за спорт и едукацију града Фуџими Ториуми Кенитијем, Меморандум о сарадњи између Олимпијског комитета и овог града који је претходно изразио намеру и вољу да буде град домаћин спортистима Србије у припремема пред Олимпијске игре у Токију.
Japanci u OKS/Olimpijski komitet Srbije
Фото: Олимпијски комитет Србије

"Нашим спортистима ће свакако бити неопходан период аклиматизације, а на овај начин се отвара могућност да спортисти из одређених спортова, пре свега неки екипни и одређени број борилачких спортова имају место припрема пред саме Игре", рекао је председник Олимпијског комитета Србије овим поводом. 

Делегација Олимпијског комитета Србије у саставу председник Божидар Маљковић, потпредседник Жарко Зечевић и генерални секретар Ђорђе Вишацки борави тренутно у Токију где се 28. и 29. новембра одржава Генерална Скупштина Асоцијације националних олимпијских комитета (АНОК), а на којој ће бити изборног карактера, саопштио је Олимпијски комитет Србије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести