Јужна Бачка помаже стонотенисере инвалиде

НОВИ САД: Новосадски стонотенисери - инвалиди добили су моћног спонзора. Позната компанија “Енерготехника Јужна Бачка” одлучила је да помогне најтрофејнији српски клуб “Спин”, чији чланови чине окосницу репрезентације.
juznaBackaStonoteniseri01_RHA.jpg
Фото: Дневник (Радивој Хаџић)

"Удружили смо два велика, победничка тима", изјавио је власник “Јужне Бачке” Драгољуб Збиљић. Он додаје да ће обезбедити средства потребна за стабилно функционисање клуба и сигуран је да ће им се такмичари одужити на адекватан начин.

"Екипа ће имати бесплатне припреме у хотелу “Фонтана” у Врњачкој Бањи, који смо у међувремену купили и тренутно је у завршној фази реновирања, односно, прилагођавања особама с инвалидитетом", каже Збиљић.

Златко Кеслер, селектор репрезентације и тренер екипе Спина, захвалио се на указаном поверењу, нагласивши колико ће им ова сарадња представљати додатни ветар у леђа.

"Од како смо основани 1999. године, имали смо потешкоћа у проналажењу средстава, највише за путовања и опрему. Медаљама ћемо покушати да оправдамо уложен новац, а прву прилику имаћемо већ у наредних неколико дана на Светском купу у Лашком, будући да окосницу националног тима чине управо чланови наше екипе", каже Кеспер.

Потписивању уговора присуствовали су и трофејни репрезентативци, иначе чланови новосадског клуба Борислава Перић-Ранковић, Нада Матић и Митар Паликућа.

С. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести