Кик бокс: Србија - Грчка, у Јагодини најављен спектакл

ЈАГОДИНА: На 22. међународном кик бокс турниру у Јагодини, кога сваке године традиционално на сеоску славу Ивањдан, 7. јула, организује Кик бокс клуб "Палмини тигрови" из Јагодине, ове године ће против репрезентативаца "Палминих тигрова" боксовати селекција Грчке.
kik boks
Фото: Tanjug (D. Aničić)

Сусрет је заказан на отвореном у селу Кончареву где се традиционално одржава, а ако буде лоше време, одржаће су у Спортској хали ЈАСА у Јагодини, речено је на конференцији за новинаре.

Конференцији је присуствовао председник Кик бокс федерације Срђан Бугарчић.

Репрезентативци Грчке и "Палминих тигрова", данас су, у пријатељској атмосфери, добро расположени, у Ресторану "Тигар" обавили мерење, а капитени и тренери обећали фер и добар бокс а, како су рекли, победиће бољи.

На турниру, који почиње у 21 сат, састаће се: Страхиња Петровић и Едуард Коурнтиан, Предраг Мијајловић и Петрос Атханасиоу, Данијел Мемедовски и Лоула Мариос, Александар Ðорђевић и Александрос Мавроматидис, Душан Радовић и Гианнис Селалмазидис и Александар Коновалов и Вилатик Маиборода. Боксује се у лоу кик, речено је на конференцији.

Власник "Палминих тигрова" Драган Марковић - Палма рекао је да на турниру очекује пуну халу, која прима око 
4.000 гледалаца, као и десет амбасадора.

Овај кик бокс турнир, убраја се међу најпосећеније у овом делу Европе, а у Кончареву се одржава на отвореном, где му присуствује око 10.000 људи.

Овај турнир је познат и по томе што међу гледаоцима увек буде више државних званичника и представника страних амбасада.

Власник и оснивач "Палминих тигрова" је народни посланик, председник Скупштине града Јагодине и Јединствене Србије Драган Марковић Палма који је рођен и живи у Кончареву.

У забавном програму, пре и после мечева, наступиће певачица Александра Пријовић. 

Улаз је бесплатан.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести