Медитеранске игре: Рвач слободним стилом Стеван Мицић освојио бронзу

У Тарагони је петог дана такмичења Србија богатија за једну бронзану медаљу. 
rvac micic, drugi s desna
Фото: Стеван Мицић, други с десна, фото: ОКС

У рвању слободним стилом до 65кг је у борби за треће место наступио Стеван Мицић који је победом над Египћанином Ибрахимон Алијем и резултатом 8-7 донео Србији још једну бронзану медаљу.

Током дана је председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић заједно са потпредсеедником Жарком Зечевићем и генералним секретаром Ђорђем Вишацким  обишао спортска борилишта и присуствовао рвачким мечевима.

Фото: ОКС

У голфу су настављена такмичења у индивидуалној конкуренцији. Наши Михаило Димитријевић и Бранимир Гудељ после другог дана такмичења заузимају 26. и 29. место у укупном пласману.

Данас је био први дан тамичења за стонтенисерке Србије. Натупале су Изабела Лупулеску и Анета Максути, које су у такмичењу по групама имале по три меча у којима су извојевале по две победе и по један пораз. Сутра се настављају њихова такмичења.

Боксер Дамјан Грмуша је у категорији -64кг наступио против Крамоуа из Алжира. Меч је завршен победом Крамоуа резулататом 4 – 1.

Фото: ОКС

У медитеранско село је допутовала наша најбоља атлетичарка Ивана Шпановић која наступа сутра у скоку и даљ у 20:15. Током сутрашњег дана почињу и такмичења у још четири спорта у којима Србија има представнике: ватерполу, баскету 3×3, бициклизму и џудоу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести