Награда Београд 2017: Најбољима уручени пехари (фото)

БЕОГРАД: Најбољим учесницима кружне ауто-трке на београдском Ушћу, након шест сати узбудљиве и напете вожње, додељени су пехари у свим класама, као и за пласман у Централноевропској зони и за националне шампионате Србије и БиХ.
Nagrada Beograd 2017
Фото: Tanjug

Председник АМС Мирко Бутулија додељујући пехаре најбољима - у класи Д4 - 1600 првопласираном Ненаду Савићу, у класи Д4 - 2000 Зорану Кастратовићу - истакао је да је поносан што смо успели да вратимо трофеј Београда на место које му припада.

Овогодишњи шампиони Награде Београда у Националном шампионату су: у класи И Никола Лазаревић, класи II Душан Настасијевић, класи III Вук Раденковић, класи IV Ненад Савић, класи В Урош Бркић, класи IV Дарко Божиловић.

У дисциплини "Куп фића", куп 1 победник је Саво Јанчевић. а у купу 2 Никола Екмешчић, саопштио је АМС.

Конкуренција је била јака, уживање за познаваоце аутомобилизма и спектакл за све који су били у прилици да посматрају вожњу на ушћу Саве и Дунава, на легендарној стази на Ушћу, дугачкој 2.325 метара. 

Легендарна кружна ауто-трка "Награда Београда 2017", коју су организовали су АМСС, Спортски ауто и картинг савеза Србије (САКСС), Министарство омладине и спорта у Спортски савез Србије (ССС), уз подршку АМС Осигурања (АМСО) и покровитељство Града Београда, окупила је преко 100 такмичара и бројну публику. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести