Тренинг и квалификације за Награду Београда 2017

БЕОГРАД: На тркачкој стази Ушће у Београду данас је одржан тренинг уочи сутрашње кружне ауто трке "Награда Београда 2017", на којој ће учествовати око 90 такмичара.
Nagrada Beograda 2017
Фото: Tanjug

Најављено је да ће министар одбране Александар Вулин отворити сутра у подне кружну ауто трку на београдском Ушћу, у присуству председника Ауто-мото савеза Србије (АМСС) Мирка Бутулије, а очекује се долазак и градског менаџера Горана Весића.

Организатори трке су АМС С, Спортски ауто и картинг савез Србије (САКСС), Министарство омладине и спорта, Спортски савез Србије (ССС) и АМС Осигурање (АМСО), уз покровитељство Града Београда. 

Помоћник председника АМС С и председник САКС С Станиша Лазарац рекао је новинарима да се сутрашња трка кружног сасампионата, поред шампионата Србије, бодује и за централно европску зону, за шампионат БиХ. 

Најавио је да ће након те кружне трке сутра код Палате Србија бити одржана и трка убрзања на 402 метра, уз учешће око 70 такмичара. 

Лазарац је рекао да ће сутра на кружној трци учествовати 90 такмичара распоређених у пет дивизија, међу којима су и гости из Хрватске и БиХ, а на трци убрзања око 70 учесника. 

"Сви они су данас на тренингу и квалификацијама којима одређују своје стартне позиције на сутрашњој трци. Најважније је да све прође без икаквих проблема. Сви који дођу до циља су победници", каже Лазарац.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести