НАША ИВАНА ЈЕ ПРЕЛЕПА, али и њена НАЈВЕЋА РИВАЛКА ИМА ЧИМЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ Украјинка опет РАСПАМЕТИЛА ПРАТИОЦЕ (ФОТО, ВИДЕО)

Марина Бек Романчук, скакачица удаљ и велика ривалка Иване Вулете, наставила је да објављује изазовне фотографије на Инстаграму и сакупља велики број лајкова, а овај пут, са супругом је у провокативној фото серији рекламирала и свој бренд.
p
Фото: Printscreen/Instagram@marynabekh

Објавила је и како је поносна на бренд који је украјински, а који производи доњи веш и купаће костиме. Фотографисала се са супругом Михаилом Ромачуком, пливачем који је освајач бројних олимпијских, светских и европских медаља.

Украјинка рођена 1995. године има европско дворанско злато из 2021. године, када је доживела врхунац каријере. Претходно, освојила је једну европску бронзу и сребро, има и светско сребро из 2019. у Дохи.

Марина Бек Романчук једна је од најбољих скакачица света, а према многим анкетама на интернета, она је највећа ривалка Ивани Вулети када се постави питање "ко је најлепша атлетичарка и скакачица света".

Украјинска атлетичарка је недавно на друштвеној мрежи Инстаграм поделила слику са "љутом" ривалком. Ивана и Марина су биле у друштву још једне атлетичарке, Бугарке Ивет Лалова-Колио.

Њих три су позирале у купаћим костимима, па су верне пратиоце почастиле сјајним изгледом. Украјинка је уз слику написала: Девојке.

Блиц спорт

 

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести