НАСТАВАК ВОШИНЕ АКЦИЈЕ „ТИ СИ НАША ПРВА ЉУБАВ“ Кошаркаши и одбојкаши у „Лолиној“ школи

Посетом ученицима ОШ „Иво Лола Рибар“ у Новом Саду спортисти имена Војводине наставили су акцију у чијој је основи промоција спорта и едукација деце у смеру принципа здравог живота и садржаја који живот значе.
с
Фото: фК Војводина

Изостанак Вошиних фудбалера овога пута поклопио се са резултатским промашајем претходног дана у сусрету са Железничаром на „Карађорђу“. Случајност или... Из Спортског друштва Војводина, међутим, уследило је образложење да су сада, раније установљеним редоследом, делегацију чинили одбојкаши и кошаркаши у пола белом, пола у црвеном.

Са ученицима Лолине школе разговарали су и на њихова питања о сопственом спортском развоју одговарали: одбојкаши Страхиња Ђогић, Данило Елезовић, Стефан Кокеза и Стефан Дакић и кошаркаши Лука Недељков, Урош Бањац, Богдан Заграђанин и Филип Станојевић и са њима помоћни тренер Александар Пилиповић.

Срдачан сусрет, у складу са праксом акције „Ти си наша прва љубав“, установљене у фудбалском клубу, а од летос проширеној на спортско друштво, завршен је у школској спортској дворани одбојкашким хепенингом и на отвореном терену за часове физичког васпитања, где су мешовите екипе ученика и гостију одиграли баскет 3X3.

Фото: фК Војводина

На крају, уз обавезно фотографисање и поделу аутограма, гости су ученицима поделили и улазнице за предстојеће првенствене утакмице својих клубова: одбојкаша са Црвеном звездом, сутра у 19 часова и кошаркаша са Новим Пазаром 10. новембра у 16 часова.

Оба спортска догађаја су у малој Спенсовој дворани.

Л.Б-з.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести