Обрадована бацачица копља, Адриана Вилагош од сада вежба у родном месту

МАЛИ ИЂОШ: Адриана Вилагош, наша најуспешнија бацачица копља, захваљујући донацији ОТП банке Србија од сада ће моћи да вежба у свом родном месту, Малом Иђошу.
д
Фото: ОТП банка, промо

ОТП банка обезбедила је средства за изградњу најсавременије тренажне сале у којој су испуњени сви услови за припреме српских спортиста. Вилагош је једна од највећих нада српске и светске атлетике, а иако још увек јуниорка, тренутна је вицешампионка Европе за сениоре у бацању копља, као и светска јуниорска првакиња у истој дисциплини.

„Желим да се захвалим Олимпијском комитету Србије, Српском атлетском савезу и ОТП банци што су направили ову теретану. Много ми значи што сада у свом родном месту имам врхунске услове за тренинг, који су можда исти као и они које имају спортисти у великим градовима”, изјавила је Адриана Вилагош. 

Фото: ОТП банка, промо

- Ова донација најбоље одражава заједничку жељу нас и наших партнера из Олимпијског комитета Србије да спорт приближимо свима, као и да омогућимо да се и у малим срединама створе атмосфера и услови који ће изнедрити још шампиона као што је Адриана- Предраг Михајловић председник Извршног одбора ОТП банке Србија.

Р. Д.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести