Од петка до недеље Првенство Србије у стоном тенису

Сениорско државно појединачно првенство Србије у стоном тенису у мушкој и у женској конкуренцији одржаће се у петак и суботу у Спенсу.
stoni tenis
Фото: www.freeimages.com

На шампионату наступаће наши најбољи играчи, а међу њима и Димитрије Левајац, члан мушког тима који је изборио олимпијску визу. Први пут после много година државно првенство имаће и новчани наградни фонд од 100.000 динара које обезбеђује СТК Нови Сад, иначе технички организатор првенства.

Такмичење првог дана  је од 10 до 16 часова, а на програму су групна фаза и прво коло сингла, уз паровне дисциплине дубл и микс. У суботу такмичење је од 15 до 19 часова. Најпре је на програму елиминациона фаза у синглу, дублу и миксу, полуфинале је предвиђено од 17 часова, док је додела медаља и пехара око 19 часова. Такмичењу ће присуствовати и наш репрезентативац, олимпијац и председник савеза Александар Каракашевић.

Осим сениорског првенства, на истом месту, у суботу од 10 до 15 часова, и у недељу (1. марта) одржаће се и кадетско првенство. Дакле, на једном месту одржаће се сениорско и кадетско првенство Србије.    

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести