Тренери СД Војводина у Сплиту на сусрету у оквиру Ерасмус + Пројекта " Family in gymnastics - Famnastics "

Тренери Соколског друштва Војводина из Новог Сада Мирослав Ковачев (пројецт менагер) и Љубица Инић (спорт еxперт) били су у Сплиту, на 1. Међународном сусрету у оквиру Ерасмус + Пројекта " Family in gymnastics - Famnastics ".
vezba2
Фото: СД Војводина

Тамо су разменили знања и искуства са партнерима Дени Борозан и Луцијом Петричевић из ГК "Марјан" из Сплита и Шпелом Хус и Александером Шајн из Гимнастичне звезе Словеније.

Фото: СД Војводина

- Сусрет је протекао у сјајној радној атмосфери, а између земаља партнера Хрватске, Словеније и Србије стварале су се идеје, демонстрирале вежбе и анализирали извештаји. Учесници програма имали су привилегију да врхунски тренери, Александер Шајн (Словенија), Љубица Инић (Србија) и Луција Петричевић (Хрватска) вежбају са њима. Гимнастичке вежбе су сви успешно савладали. Деца, родитељи, баке и деке дали су своје позитивно мисљење да је избор вежби идеалан за овај узраст деце, а уједно прилагођен и за родитеље, баке и деке и да је овај начин вежбања који је предвиђен пројектом веома практичан јер вежбају заједно  – рекао је Мирослав Ковачев.

Фото: СД Војводина

Пројекат “Family in gymnastics - Famnastics ” започео је свој пут, а 2. Међународни сусрет најављен је за септембар 2021. у Љубљани.

Г. М.

Фото: СД Војводина

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести