У суботу у Кањижи фестивал трчања и пливања

Традиционални међународни Фестивал трчања и пливања одржаће се у Кањижи у суботу (10.август) у организацији Атлетског клуба Партизан и локалне самоуправе Кањиже.
m
Фото: Dnevnik.rs

Председник АК Партизан и главни организатор манифестације Корнел Месарош очекује  да ће на Тиси и улицама Кањиже на проверу издржљивости доћи велики број маратонаца, активних пливача и тркача свих узраста из земље и иностранства.

Лане је наступило око 800 маратонаца, а новина је да ће се у суботу надметања у пливању и трчању одржавати од раног поподнева до вечери, за разлику од досадашњег програма када су такмичења пливача одржавана у току пре поднева.

На Штранду на Тиси пријаве и преузимање стартних пакета је од 10 сати и за пливаче су до 13, а за тркаче до 17 сати. Такмичење пливача почиње од 13,30 за млађе узрасте, док ће маратонци на стази од 7,5 километара, на деоници Тисе од Мартоноша до Кањиже, стартовати у 14,15 и на три километра у 14,45 сати.  Главне трке маратонаца улицама Кањиже на 10 километара и полумаратону на 21,1 километар стартује у 18 сати, док ће трке учесника млађег узраста одржати пре старта главних трка које се затварају у 21 сат. У време одржавања трка биће измењен режим саобраћаја.

М. Митровић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести