Успех каратиста Чоке на Купу Србије: Примат потврдили са чак 33 медаље

Чланови Карате клуба Чока остварили су запажен успех освајањем победничког пехара као најбоља екипа на Купу Србије, одржаном у Београду, за старије узрасне категорије.
karatisti coke
Фото: КК Чока

Били су успешни и меморијалном турниру “Слободан Вучинић” на коме су се надметали каратисти свих узраста. На Купу учешће је узело 340 такмичара из 39 клубова, а укупно је на окупу било преко 650 такмичара из 85 клубова из Румуније, Босне и Херцеговине, Словеније и Србије.

Чока је наступио са такмичара појединачно и екипно у катама и борбама. Такмичари из Чоке су били најбољи са укупно освојене 33 медаље, 13 златних и сребрних и седам бронзаних. У генералном пласману заузели су прво место испред  другоплсираног Шотокан 021 из Новог Сада и трећепасираног Спартак Енпија из Суботице. Тиме су још једном потврдили да су међу најбољим и најорганизованијим клубовима у овој спортској асоцијацији. 

Екипу су за сваку похвалу капитенски, такмичарски и резултатски предводили сениори Данијел Виловски и Јован Виловски, као и сениорка Ева Карачоњи са освојеним златним и сребрним медаљама у појединачној и екипној конкуренцији млађем сениорском и сениор­ском узрасту.

Екипу су успешно предводили чланови стручног штаба, тренери Милан и Сањин Муиyа.

М. Митровић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести